Close

Voor wie?

Creëer ruimte voor jezelf

Voor vrouwen en mannen, jonge en oudere, die op zoek zijn. 

Op zoek naar je eigen koers en ambitie, naar harmonie tussen werk en thuis, op zoek naar je vuur en ondeugd, op zoek naar je eigen sensualiteit, naar je eigen geluid, naar je eigen power, op zoek naar een basis en thuis in jezelf, op zoek naar……

Op die zoektocht komen we allemaal (on)bewuste patronen tegen van zelfbescherming, fysieke of emotionele klachten of vragen. De meesten van ons willen daar graag van af. Ons lijf is daarin een eerlijke gids. Het heeft een heel eigen manier van omgaan met situaties of emoties die spannend zijn, pijnlijk zijn of die ons geen goed (meer) doen. Denk maar aan een kind met buikpijn als het iets spannend vindt, de hoofdpijn die je krijgt als je het te druk hebt, de koude handen die je krijgt als een situatie onveilig is. Soms raken we zo gewend aan klachten dat we ze accepteren alsof ze erbij horen of we voelen ze zelfs niet eens meer.

De essentie van een behandeling of reeks behandelingen is het herstellen van contact met je lijf, ervan te leren houden. Je leert los te laten, te ontspannen, te ademen, en dan ontstaat ruimte en helderheid. Je leert weer te vertrouwen op je eigen innerlijke stem waardoor je leven steeds meer samenvalt met wie je werkelijk bent. Stap voor stap verdwijnen oude patronen en stagnaties naar de achtergrond of zelfs helemaal. Dat geeft plezier en speelsheid en maakt het leven eenvoudiger en vooral ook rijker. 

Door met liefdevolle aandacht overal in je lijf aanwezig te zijn, ontstaat een stevige basis voor het aangaan van het leven. En dat is wat de meeste mensen graag doen, leven!


Waarmee kan ik je helpen?

Om je idee te geven van situaties waarmee ik je kan helpen;

  • meer contact willen met je lichaam
  • willen (leren) ontspannen
  • meer in overgave willen (leren) leven
  • menstruatiestoornissen
  • stress, piekeren, onrust, lusteloosheid, somber zijn
  • vermoeidheid, moeite met inslapen of doorslapen, 
  • pijn van je nek, schouders, rug, gewrichten
  • buikklachten als maag-darmklachten
  • je hebt het gevoel dat er meer in zit en bent hier nieuwsgierig naar
  • je hebt een eigen reden die hier niet staat

Hoe ik werk? Ik ga met je in gesprek en luister tussen de regels door, ik deel mijn observatie met je en stel je vragen die je naar je kern brengen. En ik nodig je uit op de fouton, dat is een shiatsu mat, of op de massage tafel. Door de aanraking wordt je je bewust van de wijsheid van je lijf, je leert ernaar luisteren en (her)vindt er je basis en vertrouwen. 

Ik maak gebruik van Shiatsu Therapie, Body Coaching en Chi Nei Tsang.

Voor je eigen comfort is het prettig wanneer je soepele, niet knellende kleding draagt. 

Contact

Ik kom graag met je in contact om te verkennen wat ik voor je kan betekenen.