Close

Lies Domburg

Mijn naam is Lies Domburg. Ik ben geboren in 1969, in het noorden van Nederland, als derde dochter in een gezin met vier kinderen. 

Waarom ik doe wat ik doe? Ik heb door de lessen in mijn eigen leven geleerd dat ik kan stralen als vrouw, van binnen uit. Of de lessen nu lagen in mijn jeugd of opleidingen, in het werk of thuis als vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin. Door deze lessen te “verteren” ben ik de wijsheid in mijn eigen lijf gaan omarmen, ben ik gaan vertrouwen op mijn innerlijke stem en is mijn leven steeds meer gaan samenvallen met wie ik werkelijk ben. Dat geeft plezier en speelsheid en maakt het leven eenvoudiger en vooral ook rijker. Deze wijsheid geef ik graag door in sessies en workshops.

In mijn werkwijze zijn west en oost versmolten. Ik ben regulier verpleegkundige, gezondheidswetenschapper, HBO-V docent, alchemistisch bodyworker en coach en shiatsu therapeut. De westerse kijk heeft me exacte kennis en analytische vaardigheid gebracht. De oosterse visie heeft me leren omgaan met “niet weten”, met aanwezig zijn zonder oordeel en vertrouwen op de natuurlijke kracht van het leven zelf. 

Deze combinatie van west en oost maakt mijn perspectief net even anders, en daarmee geef ik jou de ruimte om te onderzoeken en te groeien.